Strand Hotel & Solhem Hotel

Visby är en världsarvsstad med både puls och paus. För dig som vill bo i händelsernas centrum och njuta av en avslappnad atmosfär är Strand Hotel det perfekta alternativet. Uppskattar du ett lugnt och fridfullt boende, som ändå ligger centralt alldeles intill ringmuren är Solhem Hotel ditt bästa val. Oavsett vilket hotell du väljer så möts du av omhändertagande personal, unika hotellrum och en god frukostbuffé när du vaknar!

Checka in mitt i världsarvet…
Best Western Strand Hotel är beläget mitt i världsarvsstaden Visby, precis innanför ringmuren. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler från 1854, och här bor du centralt på ett förstklassigt hotell med 124 rum och sviter. Atmosfären är avslappnad och du känner dig välkommen direkt när du kliver in i lobbyn. Missa inte den mysiga relaxavdelningen!

Matsalen – kom som du är, stanna så länge du önskar
I hotellets restaurang Matsalen kan du njuta av en god middag med familjen, vännerna eller kollegorna. Här tillagas maten med hjärtat, och serveras i en miljö skapad för själen. Matsalen har öppet varje dag, året runt. På sommaren flyttar Matsalen upp till Visbys enda takbar. Här kan du njuta av mat och dryck med vacker utsikt över Visbys takåsar, havet och öns magiska solnedgångar.

STRAND HOTEL

Avstånd:
Färjeterminalen 2 km, Visby flygplats 4 km, Visby innerstad 0 km.

Boende:
124 hotellrum och sviter.

På hotellet:
Restaurang & bar, konferens, gratis wifi, relaxavdelning, minigym.

Adress:
Strandgatan 34, Visby

…eller alldeles intill ringmuren

Best Western Solhem Hotel hittar du alldeles intill muren, vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från såväl hamnterminalen som Visby innerstad. Hotellet erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende, med välkomnande personal och boendealternativ som passar alla. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades 2007. De moderna hotellrummen har antingen utsikt mot den mysiga trädgården, havet, hamnen eller över Visbys vackra takåsar, ruiner och kyrkor.

SOLHEM HOTEL

Avstånd:
Färjeterminalen 1 km, Visby flygplats 5 km, Visby innerstad 0 km.

Boende:
99 hotellrum i olika kategorier.

På hotellet:
Restaurang, konferens, gratis wifi.

Adress:
Solhemsgatan 3, Visby