Fish your dream

”Vi släpper fisken vi fångar – och tar hem plasten vi hittar”
PER JOBS GRUNDARE OCH ÄGARE AV FISH YOUR DREAM

Fish Your Dream erbjuder enastående fiskeupplevelser på Gotland och långt ut i den norrländska vildmarken. På ön kan du fiska havsöring med erfarna guider, njuta av goda middagar, ett bra boende och få en inblick i Fish Your Dreams hållbara arbete som genomsyrar allt de gör.

– Vi kan erbjuda oförglömliga och hållbara fiskeupplevelser runt Gotlands 80 mil långa kust. Vi fiskar efter principen catch and release och tillsammans plockar vi upp den plast som finns på stränderna och lämnar allt till återvinningen, säger Per Jobs grundare och ägare av företaget.

Grand Travel Awards ekoturismpris

Fish Your Dream gör vad de kan för att påverka omvärlden så att vår gemensamma miljö kan förbättras. Företaget är sedan flera år certifierat enligt kvalitetsmärkningen Naturens Bästa och arbetar efter dess grundprinciper. Det vill säga respektera resmålets begränsningar – minsta möjliga slitage på natur och kultur, gynna den lokala ekonomin, miljöanpassa verksamheten och aktivt bidra till natur- och kulturskydd. För detta arbete fick Fish Your Dream bland annat Grand Travel Awards ekoturismpris 2013.

– Vi skänker även pengar till klubbar och föreningar som gör något riktigt gott för naturen. På Gotland stödjer vi i år till exempel Fårösunds Sportfiskeklubb som ägnar sig helhjärtat åt fiskevård och ungdomsverksamhet. I Norrland stödjer vi Älvräddarna som arbetar för att onödiga dammar som tjänat ut sin samhällsnyttiga roll ska avvecklas, så att den biologiska mångfalden kan stärkas, avslutar en engagerad Per.


Fish Your Dream: Grundat 2006.
Anläggningar: Gotland, Ammarnäs, Tjuonajokk.